HALLINGSTUENE  RESTAURANT  FÅR TRIPADVISORS FORTREFFELIGHETSBEVIS I 2016

 

Geilo 08.06-16 Hallingstuene Restaurant kunngjorde i dag at de har mottatt et fortreffelighetsbevis fra TripAdvisor®. Utmerkelsen er nå i sitt sjette år og hedrer forretninger i reiselivsbransjen som har fått gode anmeldelser fra reisende på TripAdvisor, i løpet av det siste året. Mottakere av fortreffelighetsbeviset inkluderer overnattingssteder, spisesteder og attraksjoner over hele verden som kontinuerlig har levert en uovertruffen kundeopplevelse. 

 

"Med fortreffelighetsbeviset hedrer TripAdvisor forretninger i reiselivsbransjen som har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger og vurderinger fra reisende", sier Heather Leisman som er visepresident for industrimarkedsføring hos TripAdvisor. "Denne anerkjennelsen hjelper reisende å identifisere og bestille steder som leverer jevnt god service. TripAdvisor er stolt over å spille en viktig rolle i å hjelpe reisende med å føle seg tryggere på bestillingsavgjørelsene sine."

 

Fortreffelighetsbeviset tar hensyn til kvaliteten, kvantiteten og ferskheten til anmeldelser sendt inn av reisende på TripAdvisor i løpet av en tolvmåneders periode. For å kvalifisere må forretninger ha en samlet TripAdvisor-boblerangering på minst fire av fem, et bestemt antall anmeldelser og ha vært oppført på TripAdvisor i minst tolv måneder.

 

 

Designet av Geilo Trykk og Reklame