Berit og Frodes filosofi

På Hallingstuene serverer vi hovedsakelig vilt baserte retter med ærlig smak.
Dette er en stor del av Frode og Berits filosofi. Vi ønsker ikke å skjule smaken av
hoved-råvaren ved å tilføre den for mye av andre smaker.

Rene og gode smaker er viktig for oss.

 

Fire til fem ganger i året bytter vi vår a la carte meny.
Men mange av våre viltretter har blitt klassikere som vi ikke kan bytte ut.
Etter 25 års drift av Hallingstuene har vi sett hva våre gjester ønsker,
og det er de klassiske viltrettene med gode kremsauser.

 

I tillegg er vi stolte over og kunne tilby tradisjonsmat fra gode lokale leverandører.
Vi tilbereder blant annet smalahove på forespørsel, en nydelig røykt kjøttpølse fra
Ekte Skåramat, og vi lager vårt eget pinnekjøtt til julen.

På sommeren får vi de flotteste urter fra Gerd Åsberg på Dagali.

En del av spesialitetene tilbereder vi på etterspørsel, og er ikke listeført i vår meny.


Vi ønsker ikke å utgi oss for og være en gourmet restaurant,
men et mat og vinhus av god kvalitet.


Frode & Berit med stab håper dere får et smakelig måltid,
og at opplevelsen står til forventningene.

 

God apetitt!!

 

 

 



 

 


Designet av Geilo Trykk og Reklame